SaHaBaT IsTiMeWa

Wednesday, June 16, 2010

Hepi besday bos...

Hepi besday 2 u..hepi besday 2 u..hepi besday 2 u Dr. Nor Edzan…hepi besday 2 u..hepi besday bos..moga panjang umur, murah rezeki & sihat2 selalu..
Besday bos…besday bos kami ni jatuh pada hari sabtu…jadi kami kat opis ramai2 pakat buat potluck untuk sambut besday bos nie..meriah juga..macam2 makanan ade…ade yang bawak laksa, kuih2, kek, buah2an, triffle, pudding, ubi rebus cicah sambal pun ade..tapi yang paling bes bagi ibu adalah laksa tue..fui! mmg mengancam..sedap betul, pandai isteri abg aziz buat…





Meriah jugak besday bos ibu ni, siap ade belon gantung2 lagi tue..tak caya tengok ler..layannn



2 comments:

atty's said...

happy besday bos..hehhee

Eyriqazz said...

happy belated to ur boss..today birthday anak saya..so happy..hik3...

P/s :nak jemput join contest seperti entry ini: http://www.eyriqazz.com/2010/06/sharing-is-caring-ipad-bernilai-rm2500.html tapi,kalau taknak join contest pun takpe..just register as member vshub dan letakkan saya as referral..kalau menang,hadiah akan dikongsi as promised in that entry....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails