SaHaBaT IsTiMeWa

Wednesday, October 20, 2010

Kabinet dapur my SIL



Suke sangat tengok kabinet dapur my SIL (sister in Law) yang baru.
Dia pun minat mengumpal mangkuk & barangan kaca ala2 vantage..
Kte tgk satu almari perhiasan dia penuh ngan barangan kaca tu..
Mmg byk, sungguh tpesona ku melihatnya..
bersepah2 ni bukannya ape, ni time kenduri kawin anaknya..pas org xde sempat curi snap jup..
Tapi sebenarnya kite pun minat..skang tgh mengumpul n mcari
My SIL beli barang2 ni kat Nilai 3, tapi kite tgk xde le murah sgt kat ctu..
Mne ye nak cari tmpat yg murah..tapi KK Home kat Nilai 3 tu x sempat lagi masuk..
sebab mase pergi tu pun da ptg..pas tu dua2 budak kecik ni ngamuk pulak..
Tapi my hubby x kisah, ajak je dia akn pergi..
yang penting ongkos kena kencang..

3 comments:

Diamilikku said...

ramai sungguh peminat vintage kan....

mamalieyna said...

cantik,...! ^_^

Orked said...

diamilikku: mmg ramai, sampaikan orked pn dah masuk kategori pminat ni..tapi kopak le nak beli smua..lagipun my hubby plak x suke putih, kotor katanya..

mamalieyna : cantikkan..sedap mte memandang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails