SaHaBaT IsTiMeWa

Sunday, February 21, 2010

Domino's oh Domino's

Aku sekarang n sebelum2 ni memang minat sesangat ngan domino's pizza nih..sbulan sekali aku mesti ajak hubby aku p kat Taipan beli Domino's nih..ape lagi, dia ar yg kena banjer aku..

Dia takkan sanggup nak hampakna permintaan aku nih..segalanya2 dia akan cuba penuhi sekadar yg termampu olehnya. Terima kasih bnyak2 abg sebab sudi bajer pizza ni. Len kali leh lanje lagi..



Ni Etravaganza

Ni Spicy sambal





2 comments:

Adlina Husaini said...

i love domino too yum yum..masa preggy dulu every week makan sampai le doc ugut kalau i tak ctrl food intake, i akan kena cucuk utk check darah every time i check up..hihi doc to rupanya dah pakat ngan huby i sbb depa tau i takut jarum..la ni sesekali jer makan fast food..bahaya kan..sedapnya tgk pic2 u haishhhhh

siti nurkhijah said...

kat langkawi tak de jual pizza yg sedap2 cam domino & pizzahut.anak ct bila tengok iklan slalu ckp nak mkn pizza...huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails