SaHaBaT IsTiMeWa

Wednesday, May 5, 2010

Contest Dad's Special Moment


Nama : Nur Aqilah Insyirah Jainudin
Tarikh lahir : 23 Oktober 2007


Skang dah start nak join contest lak..
Ni contest yang dibuat oleh tuan punya blog http://zamieda-lifeline.blogspot.com/2010/04/contest-dads-special-moment.html . Kalu nak join klik je lin kat atas nie..

Kali ni ayah2 lak nak join contest..
Cerita tentang gambar :
Gambar ni mase kat kampong abah, Tanjong Karang. Abah Aqilah memang rajin memandikan, memakaikan pampers serta menyiapkan Aqilah. Tengok ler diam je kalu abah dia yang pakaikan..kalu ngan ibu, pusing sane..pusing ctu..

5 comments:

Adlina Husaini said...

wah bagusnya dia..memilih ek..nak ayah yang siapkan ye..

Orked said...

kadang milih gak, tapi ngan abah dia, dia takut ckit..abah kate diam dia diam..tapi ngan ibu..kena bebel baru diam..

ieda said...

dah dilawati..tq.

ibu_Arifa said...

samalah..anak saya pun kalo dgn Abah dia senang jer.. mandi ker.. pakai pempers ker.. baik jer peel dia... kadang2 terasa mcm kita ni yg tak reti jaga anak.,, huhuhu

Diamilikku said...

rasanya anak pompuan memang close to abah2 kot...my doter alesha pun sama..prefer her papa than me...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails