SaHaBaT IsTiMeWa

Wednesday, May 5, 2010

Contest Hadiah Birthday Untuk Alisya

Apakah Hadiah Birthday yang Paling Ideal Daripada Saya dan Isteri untuk Alisya dan kenapa?

Mari ramai carikan hadiah yang sesuai untuk Alisha.
Nak join KLik kat cni
Papa n mama Alisha tak payah risau nak carikan hadiah untuk Alisha.. ni ibu Alesya n Aqilah nak cadangkan..
Apakah Hadiah Birthdat paling Ideal daripada saya dan Isteri untuk Alisha dan kenapa?
Saya cadangkan papa n mama Alisha belikan Alisha Tricyle seperti gambar kat atas. Tricycle ni ade macam2 jenis tapi yang ni paling selamat untuk bawa Alisha bersiar2 sebab ade penghadang dan pemegang, papa n mama nak tolak pun senang serta tempat meletak kaki, selesa untuk Alisha. Bakul pun ade, boleh letak botol susu @ ape2 barang.Lagipun baby macam seusia macam Alisha dah pandai nak bersiar..senang mama n papa nak bawa dia
Cerita yang saya suka kat Eyriqazz.com adalah 'Senyumanmu Alisya Pengubat Hati Papa'

4 comments:

Diamilikku said...

menariknya contest nih kannnn

Eyriqazz said...

wah,cantik basikal tu..mesti alisya suka kalau dibelikan...

thanks join contest ya...

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Orked said...

Diamlikku : Hadiahnya pun menarik kkan..jomm ler join..

Eriqazz : Kite pn minat gak, nak belikan untuk Alesya satu ler..senang bawak p jenjalan, tak yah bawak stroller lagi

Hapi : Jenguk2 selalu blogku yg tak seberapa ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails