SaHaBaT IsTiMeWa

Thursday, February 17, 2011

Ally Iskandar dan Aishah bertunang

Tahniah! Akhirnya Ally Iskandar pengacara popular tv3 yang lama membujang dah selamat bertunang dengan Aisyah Zainal ( naib juara Gadis Melayu musim 1). Mengikut jejak langkah teman seangkatan iaitu pembaca berita tv3, Saiful Nizam yang telah mendirikan rumah tangga dengan Aida juara Gadis Melayu Musim Pertama yang sangat comel itu.

Tapi kite lagi suke tengok gambar Aishah pakai tudung..lagi ayu n jelita..:)..macam aida comel..

2 comments:

lovelywa said...

eh masa bertunang tak pkai tudung plak yeehh..masa bertanding cam wanita melayu terakhir plak siap pkai tudung bagai ehh..nampak cam berlakun baik la plak..

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 1sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails