SaHaBaT IsTiMeWa

Friday, December 21, 2012

Tak Dapat p Wedding kat Bora Asmara



Esok 22/12/12 kak kt opis saya, kak rziyah jemput ke kenduri perkahwinan anak sulungnya Mohd Amar Fhairuz. Majlis berlangsung di Bora Asmara, Sungai Penchala. Kak Rziyah ni adalah adik kepada Dato’ Johan Jaafar…korang kenal x? kalu x kenal cba search..gerenti jumpa punyaa..

Memandang esok Sabtu dan HB saya kena kerja, jadi nampaknya saya tak dapat pergi ke majlis tersebut…huwaaa…minta maaf kak, bukan saya tak nak pergi, tapi keadaan tak mengizinkan. Memang la saya pandai drive, tapi saya tahu jalan pergi dan balik tempat kerje je…jalan lain minta maaf saya memang tak tau..buatnya saya pergi sorang, kalu sesat jalan, haru biru dibuatnya…mak oiii..daripada sesat baik lah saya duduk diam2 kat umah jaga anak2…

Insyaallah, nnti majlis kahwin anak akak no 2 nanti dapat p la kot…heee

2 comments:

Fadilah Aziz said...

bora asmara ni restoran kan, mesti besar kwsannya sebab blh buat majlis kahwin..

Azfaliza Abd. Latif said...

salam perkenalan...
kalau nak order Tepung Magik bagitau la ye...mmg sedappp... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails