SaHaBaT IsTiMeWa

Monday, October 19, 2009

1st Birthday Moment Give Away


Banyak betul contest yang kite jumpa..fuh! macam cendawan tumbuh..kali ni kite nak join contest Mummy Ayu anjurkan bersempena besday puterinya yang akan celebrate her 1st birthday. Kalu kengkawan nak join..sile le klik kat banner sbelah tue




Nama : Nur Aqilah Insyirah Jainudin
Tarikh Lahir : 23 Oktober 2009
Ni kali pertama Aqilah menyambut hari lahirnya pada 23 Oktber 2008. Kebetulan mase tu masih lagi dalam bulan Syawal jadi abah dia buat Rumah Terbuka dan Hari Jadi Aqilah sekali. Seronok betul kite orang sebab tu anak pertama yang kami sambut hari jadi. Tengok le sampaikan keknye pun nombor satu.

Tapi yang bestnye tu, mase hari jadi ni dia pulak demam..tengok ler mukenye..monyok jer..ape2 pun kami seronok sangat sebab dapat sambut hari lahirnya..


syarat-syarat penyertaan:-
1. Jadi follower Mummy Ayu & add Mummy Ayu dalam bloglist (DONE)
2. Tepek banner contest nie kan side bar kenkawan... (DONE)
3. Lagi bagus kalu buat sticky mode entry..senang nak jengah nanti.
4. The most important things....tepek kan gambar waktu baby tu
celebrate her/his 1st birthday..
tak kisah la kat mana, macam mana...
janji nampak baby tu ngan kek.... (DONE)
5. Terbuka kepada kanak kanak di bawah 4 tahun
(so..maksudnya gambar 4 tahun yang lepas pun diterima...)
6. Masukkan nama penuh kanak kanak, tarikh lahir plus
cita la cikit cikit pasal her/his 1st bithday celebration tu...

6. Tarikh contest nie...dari la nie (sekarang)
until my princess nya birthday 10 November 2009
7. Hadiah biarla rahsia but satu je leh kasi tau
my bestest friend dah agree nak jadi one of the penaja
so..satu lagi syarat tambahan..kena link ngan blog Notti Netti &
of coz link jugak ngan blog Mummy Ayu
(tak de link direject)
8. Tinggalkan link entry kenkawan kat komen box nie..
9. Pemenang akan dipilih oleh para juri Mummy Ayu
(no undi undi...) ok!
===

5 comments:

Diamilikku said...

banyak nau contest sekarang kan..tak terkejar rasa

shuhada said...

salam. suke jengok blog ni sbb banyak contest leh jumpe hehe.. jom sama2 join eh.. ;p

ibu_umairah said...

good luck ye.....

mummy_ayu said...

salam kenal! tq coz join my contest!!but tak link back la sayang..kat banner link yes...but kat entry tu tak link ke saya & one of my juri notti netti..nanti tinggal komen ek..tq!

Imma said...

camner celebrate 1st bday tahun 2008 but the d.o.b is 2009..hehehe..sowwii..

hai..anyway..salam singgah..good luck..cute baby of yours and the cake as well.. ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails