SaHaBaT IsTiMeWa

Thursday, October 15, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL


Ha kali ini kite terjumpa contest ni pulak contest ni dibuat oleh ..banyak tul contest ye..saje je nak join..syarat2nye kita dah patuhi..jadi kite letakkan gambar ini :

Nama : Nur Aqilah Insyirah Jainudin
Umur : 1 tahun 11 bulan
Contest senyum, bak kate orang Senyum seindah suria Yang membawa cahya, Senyumlah dari hati, Duniamu berseri,Senyum umpama titian, Dalam kehidupan,Kau tersenyum ku tersenyum, Kemesraan menguntum, Senyum... kepada semua, Senyumanmu amatlah berharga
Senyum... membahagiakan, Dengan senyuman terjalinlah Ikatan...

Gambar nie mase Qila kat kampung abah..tengok ler dia senyum sampai nampak smua gigi2nye..seronok sangat main..abis rumah nenek disepahkannya..

So apa tunggu lagi???
Sertai online contest ini sekarang. :)
Online contest ini di buka dari tarikh:
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?
• Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda (DONE)
• Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini(DONE)
• Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda (DONE)
• Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
• Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
• Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
• AMARAN: no link back will be disqualified
• Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
• Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
• Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
• Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
• Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
• Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
• Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
• Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
• Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
• SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
• SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
• Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

2 comments:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

p/s: just wondering, err... x nampak SMILEYKIDZ dlm ur bloglist.. huhuhu

~nannoor said...

update:

orraittt dah ada...! tq!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails