SaHaBaT IsTiMeWa

Monday, October 26, 2009

CONTEST - "Im Yours"

huhuh..banyaknye contest..kali ni contest anjuran lyafrina. Contest ni dibuat sempena "Ulang Tahun Perkahwinannya Yang Ke-3" & " Hari Lahir Suaminya yang Ke-25".

Syarat2nya macam biase ler, jom tengok..

1. Just be my Follower (http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/)
& add my link at your sidebar..

2.Haruslah Add Banner diats di sidebar & di Link-kn dgn
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/10/contest-im-yours.html

3.Buatkan satu entry bertajuk " Im Yours"


4.Just upload
a) Pic anda+suami (gmbar y paling romantik bg anda/pic kawin pun ok)


b) pic di hari p'kahwinan anda(pic y unik/sempoi/up 2 u)

c)Pic suami anda (Pic b'sahaja, melucukan.dll)
(UP TO U nak pilih kategori a @ b @ c...@ ksemua ktegori.. )



5. Last, ceritakan serba sedikit perihal anda & suami anda/suami anda.. X perlu pnjang2... Just simple2 jer.
(cth: pgorbanan suami y xdpt anda lupakan, peristiwa romantik y xdpt dlupakn, k'istimewaan , kali ptama dilamar/mluahkan cinta dll)
~~ape2 sjer y tlintas dhati anda~~

Tentang cerita…huhuh..sebenarnya kite ni seorang yg pemalu, mungkin kalu org tak kenal, dia ckp kite sombong..tapi sebenarnya kite tak macam tue tau..kite baik ati..heheh..

Pengorbanan suami kite yg x dapat kite lupakan sewaktu kite nak bersalin..bukan main risau lagi dia..kite betul2 rase terlalu disayangi sangat..pastu dia sanggup amik cuti tanpa gaji selama seminggu semata2 nak jaga kite n baby kite (mase ank pertama N kedua).

Peristiwa romantik lak time dia melamar kite, dia cakap ‘saya nak melamar awak jadi isteri saya’..wow! berdegup jantungku macam nak tercabut dibuatnye..adoii! tergamam ku seketika..tapi dalam hati ‘wow seronoknya’


6. Dah siap...just tgalkan link n3 anda di ruangan komen..

7. Tarikh pyertaan diterima 18.10.2009 - 26.11.2009 (4.45ptg)

-HADIAH MISTERI MENANTI ANDA-

5 comments:

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah2 semoga berjaya :)romantiknya...emmm sue bila la huhuhuhu

LiesaVsMrsKhusairi said...

hemm..xdpt tinggal komen kt dlm post contest yg dianjurkan so terpaksa try tinggl komen kt sini lak..
saya nk join contest...http://erynaraisya.blogspot.com/2009/10/ha.html

mamalieyna said...

G.luck tuk contest ni :)! tQ..anjurkan contest psl walker tu, leh kite join :)

*nak tau pasal ilmu right click tu kan, silalah ke sini : http://mareamysarah.blogspot.com/2009/10/disable-right-click.html

kite blajar dr situlah, selamat mencuba! :)

nadnye said...

romantiknya kene lamar camtu..pastu siap cuti jaga isteri...

LYaFRINA said...

akum... salam kenal..1st..tq cz sudi join contest y lya anjurkan.. smua dh review... okeysss..beresss..

a)mmg nampak sempoii jer dicium suami...

c) waaa...sgt2 melucukan... msti dia ni suka buat lawakkn???

ok...gud luck..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails