SaHaBaT IsTiMeWa

Tuesday, October 13, 2009

ContesT Mangsa BuLi

Salam tuan rumah..kite yang join gak contest nih..menarik tu..lain dari yang lain “CONTEST BULI”, contest nih anjuran Mommy Qastalani


1. Kamu mesti ada blog ! (Harap maaf geng-geng facebook yek)
ok

2. Kamu mesti menetap di Malaysia. Harap maaf geng-geng foreigner obersea, kamu tidak layak (Jikalau kamu faham Bahasa Melayu ini)
ok

3. Jadi FOLLOWER MoMMy Qastalani ini. Bole cari di side bar kiri (Keji tau main paksa-paksa gini!)
ok

4. Tepek MoMMy Qastalani dalam Blog List kamu (Kamu memang kejiiii ! PAKSA! TERSEKSA!)
OK

5. Copy-paste banner budak penyepit tersebut ke sidebar blog masing-masing dengan tajuk “MANGSA BULI CONTEST” dan link ke entry ini (kamu terrer kan?) OK

6. Letak hanya 1 photo mangsa kejadian (Hanya 1 yang terbaik! Kalo banyak2 pening juri!) OK

7. Oh ye, mangsa yang layak dipertandingkan adalah newborn baby sehingga seusia 7 tahun!
nak masuk 2 tahun

8. Hanya 1 penyertaan untuk 1 mangsa! (Kalau ada 9 orang anak, layak pertandingkan kesembilan mereka! Tapi dengan syarat; photo mangsa mestilah ketika umurnya bawah 7 tahun)

9. Kalo ada anak saudara, adik kakak di bawah 7 tahun juga bole dipertandingan

10. Nyatakan Nama Mangsa dan Umurnya ketika itu
OK

11. Karang special entry tentang kejadian buli tersebut. Then, hebahkan tentang "MANGSA BULI CONTEST" dengan link terus ke entry contest ini.




Nama : Nur Aqilah Insyirah Jainudin
Umur : 1 tahun 11 bulan

Gambar Buli ini diambil secara kebetulan. Pak ngah Qila mase tue baru balik dari beli roto burger n kebetulan qila lak tarik2 bekas palstik burger tue..ape lagi pak ngah dia serkup kan ler dia ngan palstik tue..
Pastu kebetulan lak teringat contest buli nih..memang kebetulan tul la..saje je nak mencuba…

12. Bila dah siap, sila comment dalam entry ini dan tinggalkan url post kamu itu. Nyatakan sekali Nama dan Email Add kamu. Kalo x tinggal url terus ke post kamu, disqualified ye. (X larat eden nak jelajah setiap entry satu persatu utk cari entry sebenar)

Tarikh Mati (dead line) adalah pada
19 October 2009 jam 9 am.

5 comments:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

muahahaha
ni betul2 kes buli..
mauahahahha
gud luck

Mrs. Adz said...

ish..menakutkan la memula tengok gambar tu..nasib baik just kena buli je..takut nanti dia main macam tu sendiri je..bahya tu..

Orked said...

insyaallah MRS. ADZ..kite akan awasi setiap ape yg dia main..tq atas nasihat :) ..salam kenalan

Orked said...

salam tni..TQ

karipapsayur said...

seram jugak melihat nye! tq ye join contest

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails