SaHaBaT IsTiMeWa

Tuesday, September 8, 2009

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"


Jenjalan kat umah yanadzul..terjumpa lak contest yang dianjurkan oleh baiti..rase cam nak join jer..jadi kiter pun join ler..


Nama anak : Nur Aqilah Insyirah Jainuddin
Tarikh lahir : 23 Oktober 2007
Tempat lahir : Pusat Perubatan Universiti Malaya, Kuala Lumpur
Nama ibu : Norliza Zulkfali


Ape yang best tentang blog mommy sheena ni..ha nak tau tak?…mommy sheena ni seorang yang penyayang, pandai n suka sangat bergaya. Ambil berat pasai family serta banyak informasi menarik tentang hal ehwal semasa, tentang kehidupan keluarganya (percutian, sheena N macam2), agama, tentang perkara yang baik untuk mendidik anak dapat dikongsikan bersama terdapat dalam blog LOVE MY NEW LIFE. Informasi yang sungguh menarik, tertarik ko memang debomm..

Salam kenalan Baiti..kite suka baca blog awak..TQ

2 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah sis..huhuh.alamak mmg da tomei...but i think bb pic tue mesti time die 1-2mth kan..huhuh..baiti nak pic baby usia 3-12moth ler sis..huhu..leh change takk..leh erkk..tukar jerk k...ni way tq for joining erkk sis..nnt baiti terjah lagikk erkk...

Baiti @ Mizz Zizee said...

huhu..cute cute cute..pipi alahaii....huhuh..tq dear

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails