SaHaBaT IsTiMeWa

Sunday, November 1, 2009

Tamat Sudah – Baby in walker contest

1 November 2009..akhirnya tamat sudah contest ‘BABY IN WALKER “ yang aku anjurkan…

Wah! Penin kepalaku sebab banyak betul penyertaan dan sambutan yang ku terima.

Ku mohon maaf sebab ade lagi blog yang belom sempat ku jelajahi..ye le kan kite kena terjah satu persatu blog mengikut link yang diberikan..susah gak rupanye nak buat contest nih..

Kepada ibu, mama, mummy, ummi yang belum sempat kuterjah blognye, harap dapat bersabar yer..kepada yang ku tak tinggalkan komen..ku juga mohon maaf..sebab ade sesetengah blog yang tak dapat tinggalkan komen..namun ku dah add kan picture anaknye..

Buat semua, gambar anak2 anda akan kusiarkan setelah smua blog ku jelajahi..bagi ku mase sikit ye..

Pemilihan akan dibuat oleh kawanku kak “m” n kawan kat opis ku ini..

Terima kasih buat semua yang sudi melawat (sama ada sengaja atau secara tak sengaja, cewahh), jadi followerku n sudi membaca blog ku yang tak seberapa nih..

TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN..kite hargai awak semua..

8 comments:

shuhada said...

hi.. suspennya..

zueyie said...

salam penganjur..
kite dah join tp tak sure link dah di beri ke tk. Rasa mcm dah, just 4 second reminder,tkpekan...Coz komen dr penganjur tk de lagi..

http://zueyie.blogspot.com/2009/10/cutest-baby-in-walker-contest.html

selamat melawat..peace..:)

Ibu Aimy said...

anty.... ibu aimy disable right click la.. mcm mana anty nk letak gambar aimy kat blog huhu.. takpe la nnt aimy suh ibu buang javascript tu.. anty masuk balik tau. hehe

Ibu Aimy said...

tapi anty sure lagi terrer kan.. heheleh aja save tu - aimy

mamalieyna said...

Okey...tak sabar nk tunggu result kuar..hehe..slmt membuat keputusan..n selamat menerjah habis2an.. :)

laila sanuri said...

Salam..

naper tak de gambar ank kite?..
awak dh terjah blog kite..tp takde plak dalam album atas tu..nti check eh..tq

http://lailasanuri.blogspot.com/2009/10/cutest-baby-in-walker-contest.html

laila sanuri said...

wa...gambar ankkite takde ..
tp awak dh terjah..nti check balik eh..tq

http://lailasanuri.blogspot.com/2009/10/cutest-baby-in-walker-contest.html

laila sanuri said...

gambar ank kite takde pun..tp awak dh terjah..

nti tolong check balik eh..

tq

http://lailasanuri.blogspot.com/2009/10/cutest-baby-in-walker-contest.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails