SaHaBaT IsTiMeWa

Tuesday, November 17, 2009

BeSDaY My HuBbY


Sebenarnya ni adalah N3 tertunda..lame dah nak masukkan cerita ni, tapi tak terjadi2 ler pulak sebab gambarnya tak leh nak upload..


Nie ler sekitar besday my lovely hubby En. Jai pada 4 November yang lalu..jadi genap ler umurnya 32 tahun..moga panjang umur, murah rzeki, sihat2 selalu dan moga keluarga kite bahgia hingga ke hujung nyawa..sesungguhnya ku amat menyayangimu sepenuh jiwa n ragaku..ewahhh! itu adalah luahan dari hatiku yang tulus ikhlas..


7 comments:

Sitisifir10 said...

Wow...32nd besday with a cake.... :) rasa macam umur 23 tak??

siti nurkhijah said...

salam,
ingat birthday your hubby ari ni coz birthday my hubby ari ni apapun happy belated birthday..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ckit kek..sedapnya..

en.jai :moga panjang umur n murah rezki n bahagia di samping isteri n anak tercinta..Amin

ibu_umairah said...

amboii sedapnya kek itu!!!!!

atty's said...

sedapnya kek tu ..

aNnA_jaN said...

salam kenal...mcm sedap jer kek tu kan...

Ibu Ayra said...

happy bithday en jai...
omeitomei, your parcel dah selamat sampai ke tangan saya pagi tadi... thanx for the luvly pnk shirt ya... kalau buat contest, jgn lupa jemput ya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails