SaHaBaT IsTiMeWa

Monday, November 30, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY



Nama : Nur Alesya Qaisara Jainudin

Tarikh Lahir : 10 Mei 2009

Umur : 6 bulan +


Contest oh contest..cerita tentang gambar kat atas nie, gambar baby yang muka serius..waduh! serius betui gambar anak kite kat atas nie..mase ni dia baru bangun tdo..takde mood sebab tue muka dier macam nih..
Sempena birthday ibu rifqizuhairi yang ke 29..dia mengadakan contest tersebut diatas :
Syarat2 adalah seperti berikut...
  1. Be my follower and add my blog kat korangnye list....

  2. Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…

  3. Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni.
    Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun..Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang..Make sure ur entry link back to mine..
    Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009

1 comment:

Rifqi Zuhairi said...

Salam...
Gud Luck n Tenkiu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails