SaHaBaT IsTiMeWa

Monday, November 9, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST


Nama : Nur Aqilah Insyirah Jainudin
Umur : 2 tahun
Nama inu : Norliza Zulkfali
Kat atas ni gambar yangku pilih khas untuk join baby in blue contest. Sekadar mencuba. Mane tau kot2 ade rezeki Qila ke. Tomei tak? mase nih Qila pakai baju cheongsam..ala2 cina gitu..macam cina lak rupa anakku ni. Baju ni nenek Qila yang belikan (terima kasih nenek).

Sebenarnya dah lame nak join contest yang dianjurkan oleh http://www.elizakru.blogspot.com/ ni. Tapi hari ni baru tercapai. Contest ni dibuat Sempena Anniversarynya yang ke 5 iaitu pada17th November 2009 .


CUTEST BABY IN BLUE CONTESTsecara rasminya contest ini dilancarkan dari: 24 October 2009 hingga 17 November 2009


Jadi gambar yang ku pertaruhkan adalah seperti di atas.


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :



1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung (DONE)



2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini.. (DONE)



3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda (DONE)



4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini (DONE)



5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru



6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.



7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri



8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

3 comments:

mamalieyna said...

kiut jek die la...good luck cayang! :)

atty's said...

gudluck..utk aqilah ..

E.L.I.Z.A said...

SAlam baby aqilah,
comei la pkai cheong sam

overall,lulus >_<

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails