SaHaBaT IsTiMeWa

Monday, November 16, 2009

Contest Anak Daraku Bertocang by Sitisifir10


Contest lagi. Kali ini contest yang dibuat oleh Siti Sifir's Supernova Share-Out Space http://sitisifir10.blogspot.com/.


Memandangkan kite ade anak pompuan, jadi contest ni memang ler amat sesuai. Tapi rambut Aqilah tak ler panjang sangat pun. Tapi yang penting kite ade gambar bertocang.


Sape yang nak join ikuti ler syarat ini:


  • Sila letakkan link ke blog ini. Pastikan nama yang keluar di bloglist kalian adalah Siti Sifir's Supernova Share-Out Space. (Pijah!! Cerewet nya ngko nih!!!)

  • Sila letakkan linkkan blog anda ke blog penaja Fitrah Cinta dan jadi follower Fitrah Cinta.

  • Sila jengah ke sana dan tinggalkan komen tentang blog k.Sari di entry contest blog masing2.

  • Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. Jangan risau, kami bukan nak cari calon menantu

  • Letakkan banner di sidebar...(kalau ramai masuk maka merata2 lah wajah Arwa ku kan kelihatan...ngeh he he..ops itu pun kalau ramai ek...) Sila abaikan banner yang ala kadar itu..kerana tuan buat contest ini sangatlah tak rajinnya nak mengedit gambar :P

  • Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda.
    Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari)

  • Sebagai menambah perasa, sila rajin singgah dan beri komen. Mungkin ini caranya untuk merasuah saya... :P walaubagaimanapun biarlah gambar bertocang anak anda menyengat ye...( tocang budak ada sengat kah??)

  • Tinggalkan link anda dikotak komen di bawah.
    Pemenang akan diketahui petang hari yang sama jika saya tak ada kesulitan lain insya ALLAH...dan jika ada peserta, kalau takde nak umum apa??

  • Hadiahnya adalah :

  • Hadiah pertama :Baju gown Sarakids dan baucer di bawah (dah cuti sekolah kan..bolehlah kalian merendek...)
    Voucher free n easy 3 hari 2 malam ke HONG KONG

  • Hadiah kedua :
    Baju gown Sarakids & Baucer di bawah

4 comments:

Sitisifir10 said...

okeh aqilah...penyertaan diterima :)

Mrs. Adz said...

cute la..good luck

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

comel sungguh anak kamu..

gelang pun comel :)

Ayu Hussien said...

alaaa tomey nye..
rajin join contest ekk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails