SaHaBaT IsTiMeWa

Friday, April 2, 2010

Masuknya Aku ke Kelas Cup Cakes

Akhirnya tercapai gak hasratku nak belajar buat cup cakes. Kalu korang semua nak tau kite belajar kat lea oven. Sasepe yang berminat leh ler lawat blog ni http://www.lea-oven.blogspot.com. Yuran untuk blajar ni cuma RM180 tunai tau..kalu nak tau student yang paling jauh datangnya dari slim river n seremban. Ha sanggup dorang datang semata2 nak timba ilmu..bagus sangat..

Dalam kelas yang ku hadiri pada 27 Mac 2010 ni kelas yang paling ramai cikgu lea gtau..
Inilah hasil tangan kami semua. Seonok tengok. ble cake dah jadi macam ni. Macam tak percaya ni yang kami buat sendiri. Untuk makluman kawan2, setiap pelajar kena decokan 16 biji cup cakes.

Kami tekun mendecokan kek masing2..siap dapat sijil lagi tue..kalu berminat cepat2 daftar tau..atau leh sms je kat kak lea..


4 comments:

Miss Q said...

best nye!! berapa RM fee dia? Cerita la lebih lanjut!

Adlina Husaini said...

wah bestnya awak..lepas ni boleh lah ambil tempahan pula =D

atty's said...

besh ar dpt belajar ilmu deco kek..berguna sesgt..

Ayu Hussien said...

wah best nye... ayu nak belajar tp x myempat2 lg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails