SaHaBaT IsTiMeWa

Wednesday, April 14, 2010

Perginya aku ke Bake With Yen


Semenjak masuk kelas cup cake kat Lea Oven ari tu aku makin rajin menyinggahkan diri ke satu kedai kek yang baru ku tahu kewujudannya..tak sangka lak kat Puchong ni ade kedai bakeri yang besar..mane lagi tempatnya kalu bukan kat Bandar Puteri Puchong..


Kalu korang nak tau name kedai tu Bake With Yen atau korang leh lawat blog ni BAKEWITHYEN..sekali dengar makan kedai ubat cina pun ade yek..sekali pergi, wow! Memang terpegun ngan barang2 kek kat dalam kedai tue..terus jatuh cinta pandang pertama tau..barang2 kat cni murah2 juga..kalu nak buat kek tu mmg tak bimbang ler nak cari barang2..smua lengkap..dari tepung hingga ler ke pembakar..kalu korang tak caya p ler..kedai ni pun ade buat kelas gak..

2 comments:

Adlina Husaini said...

tq for sharing, now ina tau dah nak p cari kat mana bahan yang murah nak wat kek :)

Orked said...

same2 ina..kalu nak p cakap tau..mane tau kot2 terjumpa kt ctu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails