SaHaBaT IsTiMeWa

Friday, April 30, 2010

Ya Allah, banyakkan la susuku..


Ya Allah, bnyakkan le susu ku..

Aku harap aku dapat susu Echa hingga umurnya 2 tahun @ selebih yang mungkin..ku takut susuku kurang..jadi macam benda yang ku makan untuk menambahkannya..ulam jantung pisang, bunga kunyit, minum susu, soya, lobak putih masak sup dan macam2 lagi ler..

Kali ni ku nak cuba minuman ni pulak..rasenya memang lain..nak kate kurma bukan..tapi ade cikit2 macam air mate kucing ler..sedap diminum jika suam2…

Kite beli benda ni kat giant..kat mydin pun ade gak..
Kepada kawan2 yang ade petua lain harap dapat kongsikan bersama yer

2 comments:

Diamilikku said...

betullah..org kata minum air nih memang boleh banyakkan susu...tapi kena minum suam2..jgn sejukkan (dalam peti pun tak boleh)...semoga mampu menyusu baby sampai dua tahun..su dah tewas dah...baby tak nak direct breast feed...huhuhuu

sirna said...

cekodok oat!sedap yum yum..boleh tambah susu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails